DrömButiken, en möbelinstitution i Södertälje, har funnits i Lunahuset sedan 1979  fram till 2016 och har genom åren inrett både företagslokaler och privatbostäder i hela storstockholmsområdet.
Med verksamheten har vi genom åren fått en bred kundbas som uppskattar vår service där vi alltid levererar, monterar, tar han om emballage. Vi tar även hand om kundens gamla möbler och sorterar allt enligt gällande miljökrav i aktuella miljöstationer.

Våren 2016 tog vi steget in i e-handeln, om än i vår egen version, all service är bekant för de gamla kunderna, endast lokalerna är bytta, från fysisk butik till endast en webbaserad verksamhet.
Besök gärna våra Facebook- och instagramsidor för inspiration och aktuella kampanjer.

www.facebook.com/drombutiken/
www.instagram.com/drombutiken/

DrömButikens ägare, Benny Grundström, med sina dryga 30 år i branchen som inredare, importör, dekoratör och försäljare bistår gärna med sin erfarenhet till att matcha ditt hem eller kontor i både stil & färg samt att hitta den rätta rätta sängen för just din ergonomi såväl som din ekonomi!

Vi bjuder på fritt hembesök med konsultering & fri hemleverans då ni beställer ur vårt säng eller soffsortiment, värde 1390kr! Kontakta oss så bokar vi in en tid.

Kontakta oss för personlig sängrådgivning & inredningshjälp!
 

kontakt

INFO

DrömButiken AB
 

Kontakt

benny@drombutiken.se
Tel: 070-225 30 19
jarmo@drombutiken.se
Tel: 070-555 136 68